Política de privacitat

Política de Privacitat de Dades Personals

El prestador es troba profundament compromès amb el compliment de la normativa espanyola de protecció de dades de caràcter personal, i garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades, així com la implementació de les mesures de seguretat disposades en l’art. 9 de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), en el Reglament de Desenvolupament de la *LOPD i en el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) en vigor des del 25 de maig de 2018.

Amb motiu de l’aplicació des del 25 de Maig de 2018 del Reglament General de Protecció de Dades 2016/679, en virtut del seu article 13, l’administrador de la web estadouniversal.org informa els seus usuaris dels següents termes:

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: ASOCIACIÓN SOCIOEDUCATIVA LA NATURALEZA Y OUTDOOR SCHOOL

Correu electrònic: comunidadeducativa@outdoorschool.es

Adreça Postal:

Carrer RIO GUADALQUIVIR, 13

45180 – Camarena (Toledo),

España

Quines dades personals recollim?

COMENTARIS

Quan els visitants deixen comentaris en la web, recopilem les dades que es mostren en el formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per a ajudar a la detecció de *spam.

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també dita *hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per a veure si l’estàs usant. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, la imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del seu comentari.

FORMULARIS DE CONTACTE

Les dades del formulari del contacte: nom, email, adreça IP, telèfon… són emmagatzemats amb l’única finalitat de poder contestar al missatge.

CONTINGUT INCRUSTAT D’ALTRES LLOCS WEB

Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos de *Youtube o *Vimeo, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altra web.

Aquestes web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la seva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i estàs connectat a aquesta web.

ANALÍTICA WEB

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics. Veure apartat de Cookies en l’Avís Legal per a més informació.

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

Tractem la informació que ens faciliten amb la finalitat d’atendre les sol·licituds realitzades pels usuaris en els formularis de contacte disponibles en la web.

PER QUANT TEMPS CONSERVAREM LES SEVES DADES?

Les dades personals proporcionades es conservaran, tret que sol·liciti la baixa abans, o bé durant el termini estipulat per la legislació vigent respecte a la prescripció de responsabilitats.

Si deixes un comentari o contacta pel formulari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER Al TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

La base jurídica per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat per l’interessat en emplenar el formulari de contacte i/o el formulari de registre acceptant l’avís legal i la política de privacitat.

La base jurídica per a l’enviament d’informació relativa a novetats, productes o esdeveniments organitzats per l’Autor és atorgada per l’interessat en la casella habilitada en els formularis de contacte.

 A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES SEVES DADES?

La Web informa els usuaris que les seves dades personals no es comunicaran a terceres organitzacions, amb l’excepció que aquesta comunicació de dades aquest emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb un encarregat de tractament.

Els comentaris dels visitants pot ser que siguin revisats per Akismet, un servei de detecció automàtica de spam.

Fora d’aquests supòsits, només se cediran dades dels usuaris quan es compti amb el consentiment exprés d’aquests.

 QUINS SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES SEVES DADES?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en la Web estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, podran oposar-se al tractament de les dades, així com exercir el dret a la portabilitat de les seves dades.

Per a fer ús de l’exercici d’aquests drets, l’usuari haurà de dirigir-se mitjançant comunicació electrònica, aportant documentació que acrediti la seva identitat (DNI o passaport), a l’adreça: comunidadeducativa@outdoorschool.es

Tota persona interessada té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.